Medicinsk hudvård – kemisk peeling

KEMISK PEELING MED NEOSTRATA

Professionell peeling tar bort de torra hudcellerna på ytan som gör att huden ser grå och trist ut. Går ned i huden och ger den nytt liv, så att huden blir fräsch och ungdomlig.

Vi har olika styrkor på peeling, vilka vi anpassar till din hudtyp och hudens behov. Vi kan hjälpa många med ”problemhud”, men det är också mycket förnuftigt och effektivt att peela ”vanlig” hud. Det finns vetenskapliga dokumentationer på att det verkligen fungerar. Behandlingen tar ca 15 minuter.

Vi rekommenderar att du börjar med en serie peelingbehandlingar med kortare intervall och sedan bevarar du det fina resultatet med peeling behandling ca. varannan månad.

Peeling här på kliniken och regelbundet bruk av NeoStrata hudvårdsprodukter morgon och kväll hemma är det bästa din hud kan få för att hålla sig ungdomlig och fräsch.

Neostrata-peeling en behandling: 950:-

Om man önskar kan man lägga till en underbar, återfuktande guldmask på slutet av peeling ansiktsbehandling. Detta kostar 100:- extra.

Klinikpolicy

Inför din behandling krävs konsultation:

Enligt lag behöver du genomgå en konsultation inför din behandling. Konsultation och behandling kan inte genomföras samma dag.
Betänketiden för estetiska laserkirurgi  är 7 dagar. Betänketiden för estetiska injektionsbehandlingar ska vara minst 2 dagar. 18 års gräns gäller vid alla estetiska behandlingar.

Betalning:

Du kan välja att betala med swish, kontokort eller kontant. Prissatta behandlingar på Bokadirekt går att betala med Klarna. Vid uteblivet besök eller avbokning efter avbokningsmarginalen blir du  debiterad med 500 sek/påbörjade 20 min. Vid omfattande behandlingar, t.ex. intimkirurgi, ögonlocksplastik, trådlyft & övriga kirurgiska behandlingar, debiteras halva behandlingskostnaden.

Vid sjukdom:

Om du känner dig sjuk (feber och/eller har luftvägssymtom) bör du avvakta med din behandling och kontakta oss snarast. 
Inga anhöriga eller medföljande vänner får följa med in på kliniken.
Vi ber dig som har småbarn att ej medtaga barnet till besöket.